Oprezno sa vožnjom zbog smanjene vidljivosti

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprezno sa vožnjom zbog smanjene vidljivosti

Vremenske prilike u Srbiji danas popodne utiču na smanjenu vidljivost i otežano obavljanje saobraćaja, saopštava AMSS i upozorava vozače na opreznu vožnju.

Pretežno je oblačno vreme, u nekim delovima zemlje sa padavinama, vetar je u slabljenju, ali i dalje pojačan u košavskom području, navodi se u saopštenju.

AMSS savetuje da na deonicama gde ima kolotraga ili drugih udubljenja vozači uspore i voze opreznije.

Prema poslednjim podacima Uprave granične >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Policije RS, zadržavanje putničkih vozila na našim graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta, meeđutim ti podaci mogu biti promenljivi.

Iz JP "Putevi Srbije" podsećaju vozače da se na velikom broju državnih puteva izvode radovi zbog kojih je na pojedinim usporena vožnja.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne Policije RS, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 106 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 46 osoba povređeno, a tri osobe su smrtno stradale.

Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 64 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 16 osoba povređeno, a 1 osoba je smrtno stradala.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.