Oprezno-Mokar put, slaba vidljivost

Izvor: B92, 02.Okt.2013, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprezno-Mokar put, slaba vidljivost

Beograd -- Kiša koja je tokom noći padala i koja još uvek pada gotovo u celoj zemlji, prouzrokovala je mokre kolovoze, slabu vidljivost i usporen saobraćaj.

Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen.

Vozačima se savetuje da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mokar put, slaba vidljivost

Izvor: Akter, 02.Okt.2013

Kiša koja je tokom noći padala i koja još uvek pada gotovo u celoj zemlji, prouzrokovala je mokre kolovoze, slabu vidljivost i usporen saobraćaj

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.