Oprez zbog snega i leda

Izvor: Studio B, 01.Feb.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog snega i leda

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 9. februara, veoma hladno, u jutarnjim satima umeren i jak mraz, i dnevna temperatura biće ispod nule - ledeni dani.

U Beogradu je veoma hladno. Jutarnja temperatura oko -12, a najviša dnevna oko -6 stepeni. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, povremeno sa snegom, uglavnom slabog intenziteta. Vetar umeren, povremeno jak jugoistočni, krajem dana u slabljenju.

Niske temperature i led prouzrokovali su probleme u gradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Našoj redakciji obratili su se brojni stanovnici Konjarnika zbog, kako kažu, dugogodišnje dileme: ko je zadužen za čišćenje snega i leda na lokalnim saobraćajnicama.

Iako su očistili trotoare ispred zgrada, i dalje zbog debelog sloja leda na asfaltu, strahuju od padova i lomova. Slična opasnost preti i na očišćenim trotoarima gde se ledi voda iz klima-uređaja.

U gradskoj inspekciji kažu da su nadležnosti jasno podeljene, ali da je dodatni oprez neophodan.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.