Oprez zbog poledice, magle i mraza

Izvor: RTS, 18.Dec.2016, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog poledice, magle i mraza

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače da voze oprezno i prilagode brzinu zbog poledice, magle i mraza koji otežavaju vožnju.
Na graničnim prelazima zadržavanja su 15 do 20 minuta.
AMSS navodi da će se zbog radova na čišćenju leve saobraćajne i desne saobraćajne trake u subotu i nedelju na delu državnog puta I A reda, na deonici od petlje, "Lasta" do skretanje za Novi Sad, te trake biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zatvorene za saobraćaj u periodu od 22.00 do 6.00 sati.
Na državnom putu II B reda, na deonici Jelova Gora-Užice u subotu će od 11 do 13 sati biti obusatavljen saobraćaj zbog sanacije kolovoza.
Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, trenutno je zaustavljen saobraćaj zbog izvođenja radova na izradi rasponske kontrukcije između stubova, a za saobraćaj se koriste alternativni pravci.
U okviru radova na izgradnji auto-puta E-763, Beograd-Požega, doći će do izmene režima saobraćaja na državnom putu I B, na deonici između Obrenovca i Uba, kao i na putu II B reda od Lajkovca ka Ljigu.
Kako se navodi u saopštenju, radovi na održavanju nadvožnjaka na državnom putu I A reda na putu Beograd - Niš biće produženi do 18. januara 2017. godine.
Saobraćaj će biti obustavljen na državnom putu I B reda, u mestu Leskovac, zbog popravke pružnog prelaza, a za saobraćaj će se koristiti alternativni pravci.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.