Oprez zbog magle i poledice, obavezna zimska oprema

Izvor: B92, 17.Jan.2021, 21:41

Oprez zbog magle i poledice, obavezna zimska oprema

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave magle i mestimične poledice na putevima, saopštili su večeras "Putevi Srbije".

Posebno treba obratiti pažnju na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na mostovima,

Na putnim pravcima I prioriteta/A kategorije, II prioriteta/B kategorije i III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na teritoriji Ivanjice, Kolubare, Kragujevca, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Pazara, Novog Sada, Požarevca, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara i Zrenjanina.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo, i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putevi Srbije upozoravaju vozače na poledicu, maglu, odrone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021, 05:31

Putevi Srbije upozoravaju vozače na vlažne i klizave kolovoze na pojedinim deonicama, te preporučuju opreznu vožnju...Napominju da na celoj teritoriji Zaječara duva jak vetar zbog kojeg je moguće formiranje snežnih nanosa...Takođe, upozovaraju da sitne odrone duž nestabilnih kamenih kosina,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.