Oprez zbog krađa na crnogorskom primorju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog krađa na crnogorskom primorju

Za sedam meseci ove godine, crnogorska policija je registrovala 538 krađa, od kojih je rasvetljeno 385, a žrtve su obično građani za koje lopovi znaju da poseduju skupocene stvari.

Kako je u toku letnja turistička sezona, trenutno je veliki broj inspektora raspoređen i na crnogorskom primorju.

Svakog meseca u Crnoj Gori se dogodi više od 70 krađa, pa policija građane poziva da budu oprezni, prenosi RTCG.

"Dešava se da izvršioci osmatraju 'žrtvu', >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ili imaju nekog ko će da im javi kada ta žrtva ode na odmor, da oni mogu da obiju stan i otuđe skupocene stvari", kaže Miljan Ćirović iz Sektora kriminalističke policije.

U toku leta česte su krađe i na plažama, pa je na crnogorskom primorju raspoređen veliki broj inspektora.

"Čekaju momenat da žrtva uđe u more, osmatraju a zatim svojim peškirom prekriju stvari koje žele da otuđe", upozorava Ćirović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorska policija: Oprez zbog krađa na plažama

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2019

PODGORICA - Za sedam mjeseci ove godine, crnogorska policija je registrovala 538 krađa, od kojih je rasvjetljeno 385, a žrtve su obično građani za koje lopovi znaju da posjeduju skupocjene stvari.

Nastavak na Nezavisne Novine...

UPOZORENJE ZA TURISTE Crna Gora poziva na oprez: Dešava se da osmatraju "žrtvu"

Izvor: Blic, 21.Avg.2019

Za sedam meseci ove godine, crnogorska policija je registrovala 538 krađa, od kojih je rasvetljeno 385, a žrtve su obično građani za koje lopovi znaju da poseduju skupocene stvari.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.