Oprez u vožnji zbog snega

Izvor: Megafon.co, 03.Jan.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez u vožnji zbog snega

Zbog stvaranja snežnog pokrivača i mogućih snežnih nanosa zbog jakih vetrova, JP Putevi Srbije, apeluje na učesnike u saobraćaju da budu oprezni. Očekuje se formiranje snežnog pokrivača na teritoriji zapadne, jugozapadne, centralne Srbije, najviše na brdsko-planinskim predelima.
“Štab zimske službe i ekipe putara dežuraju 24 časa, intervenišu na terenu i prosipaju kritične deonice u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja”, kažu iz JP Puteva Srbije.
Apeluje se na vozače da ne polaze bez zimske opreme na putovanja, kao i da poštuju ograničenja brzine.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Svi putevi prvog i drugog reda u Srbiji prohodni

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2019

Rukovodilac štaba Zimske službe i izvršni direktor u Putevima Srbije Zoran Stojisavljević kaže da su ekipe putara spremno dočekale snežni talas Rukovodilac štaba Zimske službe i izvršni direktor u Putevima Srbije Zoran Stojisavljević kaže da su ekipe putara spremno dočekale...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.