Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opra Vinfri: Kandidatura za predsjednika bi me ubila

Američka voditeljka Opra Vinfri potvrdila je za britanski "Vog" da se neće kandidovati za predsjedničke izbore u SAD 2020. godine, rekavši da bi je to "ubilo"

"U toj političkoj strukturi, sve neistine, sr***, užasi, stvari koje se dešavaju iza kulisa, mislim da tu ne bih mogla da postojim. Ne bih mogla da to radim. To nije čisto posao. Ubilo bi me", rekla je Vinfrijeva za "Vog"

Vinfrijeva je tom izjavom, kako navodi AP, okončala spekulacije o tome da li će ući u trku za Bijelu kuću, koje su nastale nakon njenog govora na dodjeli Zlatnih globusa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Opra ipak ne ulazi u trku za predsednicu SAD: Ne bih tu opstala

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2018, 20:53

Medijski mogul Opra Vinfri u intervjuu britanskom Vogu, rekla je, povodom glasina da će ući u trku za predsednika SAD, da u ovakvoj političkoj strukturi, punoj neistina, prljavština, ne bi opstala i naglasila da to nije čist posao...Vinfri se slikala se za naslovnu stranu avgustvoskog broja britanskog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.