Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2023, 16:17

Opozicioni protest u subotu, mesec dana od tragedije u Ribnikaru

Opozicione stranke koje organizuju proteste "Srbija protiv nasilja" najavile su danas novo okupljanje za subotu, 3. juna ispred Narodne skupštine, a posle šetnje će, kako su rekli, napraviti takozvani prsten oko zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zašto je opozicija pomerila protest Srbija protiv nasilja sa petka na subotu?

Izvor: Danas, 31.Maj.2023

Očigledno je da je režim koji nema način da zaustavi masovne mirne proteste na ulicama Beograda i nekih drugih gradova, rešio da angažuje opskurne, uglavnom proruske grupice, da pokušaju da ga blate i kompromituju iznutra – komentariše za Danas psiholog Žarko Korać to što će se protest Srbija...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.