Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2023, 16:12

Opozicija uprkos zabrani okupljanja stiže pred NSRS

BANJALUKA – Uprkos tome što je Policijska uprava Banjaluka donijela rješenje kojim se ne dozvoljava okupljanje opozicije i građana na platou ispred Narodne skupštine Republike Srpske, predstavnici SDS-a, PDP-a, Pokreta za Pravdu i red i Narodnog fronta poručuju da će večeras u 19 časova doći pred republički Parlament i održati najavljenu "Skupštinu na otvorenom".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uprkos zabrani: Opozicija večeras ispred Skupštine Republike Srpske

Izvor: Danas, 07.Sep.2023

Predsednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović izjavio je danas da će opozicione stranke večeras održati skup "Parlament na otvorenom", na platou ispred Narodne skupštine RS, uprkos tome što je Ministarstvo unutrašnjih poslova RS zabranilo taj skup.

Nastavak na Danas...

Protest opozicije u Banjaluci sa zahtjevom da se poštuju zaključci Skupštine RS

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Sep.2023

Članovi i simpatizeri opozicije u Republici Srpskoj (RS) protestovali su u četvrtak, 7. septembra, ispred zgrade Parlamenta tog bosanskohercegovačkog entiteta zbog kršenja ranije usvojenih zaključaka u najvišem zakonodavnom tijelu ovog entiteta. "Mi želimo da zaštitimo dignitet Narodne skupštine....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.