Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2020, 14:53

Opozicija traži sastanak sa RTS-om

Predstavnici opozicionih stranaka pozvali su Javni servis da zakaže sastanak na kome će se insistirati na stvaranju uslova za vraćanje političkog pluralizma, zastupljenosti opozicije i kritičkih mišljenja i stavova na Javnom servisu.

"Uz očekivanje da će novo rukovodstvo Javnog servisa biti izabrano u najskorijem periodu, doneta je odluka da se Radioteleviziji Srbije uputi zahtev za sastanak na temu zastupljenosti opozicije i kritičkih stavova na RS-u", saopšteno je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zajedničkog sastanka u prostorijama DSS-a.

Kako je navedeno, sastanku su prisustvovali predstavnici Pokreta Dosta je bilo, Zelene stranke, Pokreta "Jedan od pet miliona", Nove stranke, Pokreta slobodnih građana, Socijaldemokratske stranke, Pokreta Srce grada, Čuvara Starog grada i Demokratske stranke Srbije, dok opravdano nije pristustvovao Pokret "Ne davimo Beograd".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.