Oposum iz automata za piće

Izvor: RTS, 29.Jun.2009, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oposum iz automata za piće

Instinkt mladunčeta oposuma da se pravi mrtvim u kritičnim situacijama nije mu mnogo pomogao nakon što se zaglavilo u automatu za osvežavajuća pića u jednom fitnes klubu u američkom gradiću Džonson Sitiju.

Mladunče severnoameričkog torbara oposuma spaseno je iz automata za distribuciju napitaka u fitnes centru u američkoj državi Njujork.

Asistent menadžera kluba "Kort Džester atletik" iz Džonson Sitija, video je da je životinja utrčala u centar i sakrila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se iza automata. Kada je shvatio da je uletela u mašinu i zaglavila se, viseći glavom nadole u odeljku ispod mineralne vode, pozvao je policiju.

Policajac je pokušavao da ga izvuče sa dna aparata, ali bezuspešno. Mladunče se nije pomeralo, niti je pokušalo da pobegne.

Posle polučasovnih napora, stigao je jedan od zaposlenih u fitnes centru sa ključem kojim je otvorio automat i izvukao životinju. Oposum je potom pušten u prirodu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.