Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2013, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opo­zi­ci­ja tra­ži do­ra­du de­kla­ra­ci­je o ratu u BiH

BA­NJA­LU­KA - Ve­ći­na po­sla­ni­ka Na­ro­dne skup­šti­ne RS sa­gla­sna je da tre­ba usvo­ji­ti de­kla­ra­ci­ju o uzro­ci­ma, ka­ra­kte­ru i po­slje­di­ca­ma tra­gi­čnog oru­ža­nog su­ko­ba u BiH od 1992. do 1995. go­di­ne, me­đu­tim, iz opo­zi­ci­onih stra­na­ka to­kom ju­če­raš­nje ras­pra­ve za­tra­ži­li su da ona bu­de izmi­je­nje­na.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mu­n: Gra­đa­ni umor­ni od po­li­ti­ča­ra

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2013

SA­RA­JE­VO - Mno­gi gra­đa­ni u BiH umor­ni su od po­li­ti­ča­ra, či­ja je pla­ta vi­šes­tru­ko ve­ća od pro­sje­čne pla­te u drža­vi, a ne zas­tu­pa­ju in­te­re­se onih ko­ji su ih iza­bra­li, oci­je­nio je danas Pa­trik Mun, ame­ri­čki am­ba­sa­dor u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ali­pa­ši­ni iz­vo­ri za­tr­pa­ni sme­ćem

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jun.2013, 18:10

Plav – Po­red rješavanja evi­dent­nog pro­ble­ma sa sme­ćem, tre­ba da se ura­de i ne­ki dru­gi sa­dr­ža­ji, kao sta­ze za šet­nju, dr­ve­ni mo­sti­ći, da se po­pra­ve pre­grad­ne po­zi­de vo­d­nog kom­plek­sa, iz­ra­di ra­svje­ta, ne­ka ga­le­ri­ja… Tu­ri­stič­ka...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.