Opljačkao kiosk pa ostavio podatke kako da ga nađu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkao kiosk pa ostavio podatke kako da ga nađu

Sudija krivičnog suda u francuskom gradu Nansi izrazio je čuđenje kada je na suđenje došao prestupnik koji je tokom krađe žrtvi ostavio svoje tačno ime, prezime i adresu, prenose danas lokalni mediji.

Olakšao policiji da ga nađe ostavljajući podatke prodavcu kojeg je opljačkao

 

Mladić (26), naoružan nožem, pokušao je pre dva dana da obije kiosk. Pošto je trgovac pružao otpor metalnom šipkom, kradljivac je pre bekstva rekao:

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Ako zovete policiju, recite da se zovem Romen Osvald i da stanujem u Esiju - mestu pored Nanta.

 

Kraljivac, koji je rekao svoj pravi identitet i adresu, osuđen je na šest meseci zatvora.

 

- Pozivam sve prevarante da učine isto što i vi. To znatno olakšava posao policiji - rekao je sudija pre izricanja kazne.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da skrati priču: Pljačkaš se sam predstavio pre nego što je pobegao!

Izvor: Svet, 03.Maj.2014, 11:51

Sudija krivičnog suda u francuskom gradu Nansi začudio se kada je na suđenje došao prestupnik koji je tokom krađe žrtvi rekao svoje pravo ime, prezime i adresu. Mladić (26), naoružan nožem, pokušao je pre dva dana da obije kiosk. Pošto je trgovac pružao otpor metalnom šipkom, kradljivac...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.