Opljačkana kuća Ljubiše Samardžića

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana kuća Ljubiše Samardžića

Uoči polaganja urne preminulog glumca Ljubiše Samardžića nepoznati počinioci upali su u stan u kojem živi njegova udovica Mirjana i odneli su novac u iznosu od 6.000 evra, porodičan nakit i skupoceni sat, piše Kurir.

"Lopovi su provalili preko terase i odneli su sve što su mogli da pronađu u stanu, a da je vredelo. Nemam pojma verujte šta me je snašlo, nisam bila kod kuće nekoliko sati provalili su lepo preko terase i odneli su šta su mogli da odnesu", rekla je Mirjana >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Samardžić za Kurir.

Ona kaže da su lopovi ušli u kuću dan uoči polaganja urne.

"Prosto me je neko pratio pa izabrao trenutak između kremacije i uoči polaganja urne. Doživela sam još jedan pakao", izjavila je ona.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

BG: Opljačkan stan porodice Ljubiše Samardžića

Izvor: B92, 27.Sep.2017

Nepoznati počinioci su upali u stan porodice nedavno preminule glumačke legende Ljubiše Samardžića i odneli novac, nakit i Samardžićev sat, piše Blic...Kako je njegova supruga Mira rekla, lopovi su provalili preko terase i odneli sve što su mogli da pronađu u stanu, a da je vredelo...Dodaje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.