Opet radovi na tek otvorenom Tašmajdanu

Izvor: Blic, 17.Maj.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet radovi na tek otvorenom "Tašmajdanu"

Renoviranom stadionu "Tašmajdan", koji je nedavno otvoren spektakularnim koncertom, neophodna je još jedna, istina manja faza radova kako bi bio u potpunosti funkcionalan!

Agencija za investicije i stanovanje Grada Beograda raspisala je javnu nabavku za "dodatne (nepredviđene) radove druge faze adaptacije i sanacije objekta otvorenog stadiona SRC Tašmajdan".

Radovi obuhvataju sređivanje instalacija vodovoda i kanalizacije u prostoru restorana "Šansa", montažne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radove u lokalima koji se nalaze u podtribinskom prostoru zapadne tribine, montiranje nosača zvučnika na stubovima, ali i postavljanje busena trave u zoni berme iznad stenske mase, koja se kao površina pojavila posle rušenja dotrajalih zidova oko stepeništa između dva platoa.

Ipak, ovi radovi ne bi trebalo da utiču na normalno funkcionisanje stadiona pošto je rok za njihov završetak deset dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.