Izvor: RTS, 13.Jun.2021, 05:49

Opet kiša i zahlađenje, od sredine dana razvedravanje

U Srbiji će drugog dana vikenda duvati jak vetar, a za kratko vreme može pasti veća količina padavina. Stiže i svežiji vazduh i spušta temperaturu za četiri do pet stepeni.
Prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz manji pad temperature. Na jugu Banata i na istoku Srbije ujutro lokalno je moguća pojava sugradice i grada i veća količina padavina pri pljusku.

Vetar umeren i jak severozapadni, u Vojvodini, Negotinskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krajini, Pomoravlju i u planinskim predelima povremeno sa udarima olujne jačine, krajem dana u slabljenju.
Pre podne na severu, a od sredine dana i posle podne i u ostalim krajevima prestanak padavina postepeno razvedravanje.
Jutarnja temperatura od 10, najviša do 26 stepeni.
Od sredine dana razvedravanje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

STIŽE NAM PRAVO LETNJE VREME: Spremite se za temperaturni šok, posle pljuskova i grmljavine sledi PAKAO i plus 30

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021

Evo kada će biti više od 30 stepeni..Meteorolog Đorđe Đurić objavio je novu vremensku prognozu i najavio da nam nakon svežije početka nedelje stiže pravo letnje vreme...- U drugoj polovini sedmice biće i više od 30 stepeni - napisao je Đurić na Fejsbuku...U ponedeljak u većem delu Srbije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.