Opet frka u Kroaciji erlajns: Avio poleteo, pa se vratio

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2013, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet frka u Kroaciji erlajns: Avio poleteo, pa se vratio

Avion Kroacija erlajnsaa je u utorak poslepodne poleteo sa dubrovačkog Aerodroma Ćilipi za Atinu. Međutim, oko 15 minuta nakon poletanja se vratio.

Šta se to dešava sa avionima Kroacija erlajnsa  

U Kroaciji kažu da nije reč o incidentu te da se avion tipa "deš 8-Q400" vratio iz preventivnih razloga.

 

"Na aerodromu su obavili pregled, a 38 putnika je posle sat vremena ponovo poletelo u Atinu" rekli su za portal 24sata.hr u Kroacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << erlajnsu. Dodaju da se upalio indikator da su prednja prtljažna vrata otvorena.

 

Pročitajte i pogledajte OVDE kakva je panika zavladala među putnicima kada je avion Kroacija erlajnsa prinudno sleteo u Cirih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Opet frka u Kroaciji erlajns: Avion poleteo, pa se vratio

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2013, 15:48

Avion Kroacija erlajnsaa je u utorak poslepodne poleteo sa dubrovačkog Aerodroma Ćilipi za Atinu. Međutim, oko 15 minuta nakon poletanja se vratio. ..Šta se to dešava sa avionima Kroacija erlajnsa.. ..U Kroaciji kažu da nije reč o incidentu te da se avion tipa "deš 8-Q400" vratio iz preventivnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.