Opet ćemo okretati brojeve! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Sep.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet ćemo okretati brojeve! (FOTO, VIDEO)

Da li je moguće da smo na ovako nešto čekali ovoliko dugo?!

Prosto je neverovatno da se neko ranije nije setio da digitalni fiksni telefon spoji sa izgledom nekadašnjih analognih telefona, koji su mnogi od nas imali nekad u svojim kućama!

Hit IFE 2018 u Berlinu su prastari telefoni sa digitalnim brojčanicima na okretanje. Starinske slušalice, sve moguće i nemoguće retro kombinacije za izgled i pored svega materijali, koji nekako i na dodir nisu jeftini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i odaju onaj “šmek“ istrošenosti ili rariteta… Jedan telefon, model GPO 200 ima i pravi brojčanik!

Ovi telefoni dostupni su za kupovinu samo preko sajta GPO Retro, kako se zove i kompanija, koja ih proizvodi. U ponudi su telefoni svih oblika, stoni i zidni, a zajedničko im je svima to što nisu bežični - samo žica radi posao što se slušalice tiče, a priključuju se na klasičan današnji kabl za telefon.

Ipak, GPO Retro telefoni su skupi i prosečno koštaju 60 evra.

Da li biste voleli da imate komadić istorije - retro telefon s modernim priključkom?

Pratite naše društvene mreže za slike, video i izveštaje i ne zaboravite da pratite oznaku IFA 2018 na MONDO sajtu i #MobITIFA2018 oznaku na društvenim mrežama!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Halo opet sa žicom i na okretanje! Ovo su #GPORetro fiksni telefoni. . . . . . #Retro #GPO #UK #BellRing #Ringing #MobITIFA2018 #IFA #IFA2018 #IFA18 #Coinnovation #Dialling #Telephone #Old #Historic #Fun #Home #Telefoni #FiksniTelefon #Video #Live #Uzivo #HandsOn #Product #Device

A post shared by MONDO MobIT (@mondo_mobit) on Sep 4, 2018 at 9:18am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.