Opet će biti haos; Brnabić najavila: Do 12 gore nego juče

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 13:27

Opet će biti haos; Brnabić najavila: Do 12 gore nego juče

Beograd -- Premijerka Srbije izjavila da je, prema podacima do 12 sati, u Srbiji danas veći broj novozaraženih nego juče. Isto je i sa brojem preminulih.

Srbija se iz dana u dan nalazi pod sve većim pritiskom, a i danas je broj zaraženih, sa presekom u 12 sati, veći od jućerašnjeg. Takođe, i broj preminulih od koronavirusa danas će biti veći nego juče, izjavila je Ana Brnabić.

To znači da će broj novozaraženih biti oko 8.000.

Brnabićeva je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << apelovala na građane da se pridržavaju svih mera koje je donela Vlada Srbije.

"Čitava zemlja je u teškoj situaciji. Pozivam sve da shvatimo ovu borbu kao borbu svakog pojedinca za celo društvo, molim da se poštuju mere, da pomognemo zdravstvenim radnicima", rekla je Brnabićeva novinarima u vladi nakon potpisivanja ugovora sa izvođačem radova na rekonstrukiciji i izgradnji KC Vojvodine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Broj zaraženih i preminulih danas do 12 sati veći nego juče u podne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da su korona brojke sve lošije i da je broj zaraženih kovidom 19, prema preseku u 12 sati, nešto lošiji nego juče u podne...I broj preminulih je veći nego juče, navela je Brnabić..."Čitava zemlja je u teškoj situaciji. Pozivam sve da shvatimo ovu borbu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.