Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Open IPTV: Program obojen kolažom lijepih želja za 8. mart

Film koji je ušao u anale filmske kinematografije, “Mačevalac”, CINEMAX prikazuje 8.3.2017. godine u 21.45 časova.

Bježeći od ruske tajne policije, mladi estonski mačevalac je primoran da se vrati u otadžbinu, gdje postaje profesor fizičkog vaspitanja u lokalnoj školi. Međutim, prošlost ga sustiže i stavlja pred tešku odluku.

Početkom 1950-ih, mladić Endel Nelis dolazi u Hapsalu u Estoniji. Napušta tadašnji Lenjingrad da bi pobjegao tajnoj policiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zapošljava se kao profesor fizičkog vaspitanja i osniva sportski klub za svoje studente. Postaje im očinska figura i podučava ih svojoj najvećoj strasti – mačevanju, što izaziva sukob sa direktorom škole. Ljubomorni direktor počinje da istražuje Endela... Endel uči da voli djecu i brine se o njima; većina su postali siročići zahvaljujući ruskoj okupaciji. Mačevanje postaje oblik izražavanja djece i Endel postaje njihov uzor. Djeca žele da učestvuju u nacionalnom turniru u Lenjingradu pa Endel mora da odluči da li da rizikuje sve i odvede djecu u Lenjingrad ili da na prvo mjesto stavi svoju bezbjednost i razočara ih.

Premijeru 10. sezone serije “Bouns”, TV kanal FOX emituje 10. marta u 22.55 časova.

Dr Temperans Brenan (Emili Dešanel)  je sposobni forenzički antropolog i radi u Institutu “Džefersonijan” u Vašingtonu, a usput piše i romane. Kad su standardne metode za identifikaciju leša beskorisne (ako su se ostaci previše raspali, ako su izgorjeli ili uništeni), policija pozove Brenanovu zbog njene neobične sposobnosti da pročita tragove na kostima žrtve. Većina ljudi ne može da podnese inteligenciju Brenanove, njenu žeđ za istinom i način na koji se naglavačke baca u svaku istragu, ali specijalni agent Sili But (Dejvid Borijanaz) iz Jedinice za ubistva Ef-Bi-Aja je izuzetak...

Detektivski film “Noćna potjera”, kanal HBO prikazuje u petak, 10. marta, u večernjem terminu, u 20.45 časova.

Bruklinski mafijaš i iskusni plaćeni ubica, Džimi Konlon (Lijam Nison), nekada poznat kao Grobar, znao je i za bolje dane. Dugogodišnji je najbolji prijatelj šefa mafije Šona Magvajera (Ed Haris), ali sada su počeli da ga progone grijesi iz prošlosti – kao i tvrdoglavi policijski detektiv koji je proteklih 30 godina uvijek bio korak iza njega. U posljednje vrijeme, Džimi pronalazi utjehu jedino na dnu čaše. Ali kad Džimijev otuđeni sin Majk postane meta, on mora da odluči da li će biti odan mafijaškoj porodici koju je izabrao ili pravoj koju je napustio prije mnogo godina…

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.