Opasnost na putevima zbog leda i snežnih nanosa

Izvor: RTS, 06.Jan.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasnost na putevima zbog leda i snežnih nanosa

AMSS upozorava vozače na stvaranje snežnih nanosa, kao i na led koji se na pojedinim deonicama nalazi ispod novog snežnog pokrivača.
Slab sneg mestimično pada širom zemlje i uslovljava otežan saobraćaj.

Osim novog snežnog pokrivača, vozačima veliku opasnost predstavlja led koji se sada na pojedinim deonicama nalazi ispod novog snega, uglavnom na putevima II reda, upozoravaju iz AMSS. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Upozoravaju i na to da će u zapadnim, centralnim i južnim krajevima napadati oko 10 centimetara novog snega, a lokalno i više, i da će duvati jak, na planinama olujni, severni i severozapadni vetar uz vejavicu i stvaranje snežnih nanosa.
Prema poslednjim informacijama dobijenih od "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama i graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UPOZORENJE VOZAČIMA "Ispod snežnih nanosa je LED, pažljivo vozite"

Izvor: Blic, 06.Jan.2019

Slab sneg mestimično pada širom naše zemlje i uslovljava otežan saobraćaj, a osim novog snežnog pokrivača uglavnom na putevima II reda, vozačima veliku opasnost predstavlja led koji se sada na pojedinim deonicama nalazi ispod novog snega, upozoravaju iz AMSS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.