Opako dobre noge!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opako dobre noge!

Sećate se Naomi Kembel, jedne od najpopularnijih manekenki devedesetih? E, danas izgleda isto kao tada! Žena kao da je zamrznuta u vremenu i prostoru. A otkrila je i kako uspeva da "stvari" budu čvrste i ostanu na svom mestu...

Naomi Kambel je opet opravdala nadimak Crni panterk, slikavši se za najnoviji broj časopisa V u kojem je zasjala odglumivši pevačku legendu Tinu Tarner. Naomi je pokazala savršeno telo u 41. godini zahvaljujući kojem je i dobila nadimak Crni panter. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Za crno-beli sportski specijal časopisa V, pod nazivom "Privatna plesačica", Naomi je u rokenrol haljinama s resama modnih kuća Kelvin Klajn i Mark Džekobs.

Naomi je i otkrila kako uspeva da zadrži savršenu liniju i izgleda kao da joj je 20, a ne 41:

- Ishrana mi se povremeno sastoji samo od koktela koji pravim od javorovog sirupa, crvenog bibera, soka od limuna i vode. Pokušavam da to ispratim tri puta godišnje, a najduže što sam izdržala je 18 dana. Nije loše s vremena na vreme pročistiti telo. Dalje, u mom svakodnevnom programu mora biti mesta za vežbanje. Najdraža mi je kombinacija gimnastike, joge i pilatesa, a ne volim treninge od kojih se žena napumpa. Kako starimo, sve se na nama menja, ali postoje prirodni načini za vežbanje. Mislim da je to važno i da pomaže da "stvari" budu čvrste i ostanu na svom mestu – zaključila je tamnoputa manekenka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.