Ono što je Beograđanin uradio ŽENI SA DETETOM razbesnelo sve: Kamere zabeležile gnusan prizor! Društvene mreže eksplodirale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 20:42

Ono što je Beograđanin uradio ŽENI SA DETETOM razbesnelo sve: Kamere zabeležile gnusan prizor! Društvene mreže eksplodirale (VIDEO)

Njegov potez je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.
Snimak lukavog poteza jednog mladića koji je ukrao novčanih ženi sa detetom izazvao je niz komentara na društvenim mrežama. Sve se dogodilo u jednom lokalu u Beogradu.
Naime, dok se žena spremala da pođe sa detetom i napusti objekat, momak je prišao stolu na kojem su bile njene stvari. Prethodno je skinuo svoju jaknu, a potom je stavio preko njenog novčanika.
Dok je obavljaju tu radnju on je telefonirao, tako da možda na prvi pogled i nije izgledao sumnjivo.
Žena je stavila ranac na leđa i otišla sa detetom.
A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)
Momak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.