Oni su spremni da se odreknu penisa. Onog koji pobedi zapamtiće istorija

Izvor: Blic, 21.Feb.2014, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su spremni da se odreknu penisa. Onog koji pobedi zapamtiće istorija

Jedini muzej na svetu posvećen polnom organu mužjaka na korak je od ispunjenja višedecenijskog cilja - da kolekciju konačno upotpuni čovečijim primerkom. Eksponati Falološkog muzeja

Falološki muzej se nalazi u Rejkjaviku, a obuhvata bogatu kolekciju od 280 penisa od 93 vrste životinja. Među eksponatima je 55 penisa kitova, 36 foka i 118 kopnenih sisara.

Počasna tegla čeka svoj sadržaj

U julu 2011. muzej je dobio svoj prvi ljudski penis. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odvajanje primerka od tela nije prošlo kako treba, pa je osnivač muzeja Sigurdur Hjartarson morao da nastavi potragu.

Osnivač muzeja Sigurdur Hjartarson

"The Final Member" je dokumentarac čiji su glavni akteri dvojica finalnih kandidata za ovu "počast".

Dvojica finalista

Ko je od njih dvojice pobedio u borbi za počasno mesto u Muzeju penisa, saznaćemo 18. aprila za kad je zakazana premijera dokumentarca.

VIDEO > Muzej penisa dobija prvi ljudski primerak:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.