Oni koji imaju izraelski pasoš ne mogu u kraljevstvo

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oni koji imaju izraelski pasoš ne mogu u kraljevstvo"

Rijad -- Ministar spoljnih poslova Saudijske Arabije princ Fejsal bin Farhan izjavio je da Izraelci nisu dobrodošli da posete kraljevstvo.

Izrael je prethodno objavio da saudijski državljani mogu da posete njegovu teritoriju pod određenim okolnostima, javio je danas CNN.

"Naša politika je fiksna. Mi nemamo odnose sa državom Izraelom i oni koji imaju izraelske pasoše ne mogu sada da posete kraljevstvo", rekao je Bin Farhan, preneo je Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Princ Fajsal bin Farhan: Izraelci nisu dobrodošli u Saudijsku Arabiju

Izvor: Blic, 27.Jan.2020

Državljani Izraela nisu dobrodošli u Saudijsku Arabiju, izjavio je saudijski ministar spoljnih poslova princ Fajsal bin Farhan nakon što su izraelske vlasti saopštile da Izraelci mogu posetiti kraljevstvo pod određenim uslovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.