One najbolje znaju: Akcija Žena  ženi

Izvor: Prva.rs, 22.Maj.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

One najbolje znaju: Akcija "Žena ženi"

"Jednostavno je, uzmete kutiju za obuću i napunite je sitnicama koje mi žene koristimo, šta god vam padne na pamet: higijenski ulošci, vlažne maramice, krema za ruke, za lice, šampon, kupka, češalj, peškir, dezodorans, šnale, gumice, vikleri, farba za kosu, veš, pidžama. Na kutiji napišite ŽENA ŽENI da se zna za koga je i nemojte zaboraviti jedno pisamce sa rečima podrške. Donesite na bilo koji punkt koji pomoć prosleđuje dalje", stoji u poruci na društvenim mrežama. 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Isidora Bjelica pokrenula akciju "Žena ženi"

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2014

Književnica Isidora Bjelica podelila je putem Fejsbuka status u kojem je pozvala sve žene da se uključe u pomoć ugroženom stanovništvu u poplavama.Naime, kako prenosi b92.net/superzena, Isidora je putem svoje Fejsbuk stranice pozvala sve žene da se priključe akciji “Žena ženi” tako što...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.