Ona se našalila sa kraljicom, fanovi joj poručili: Nekulturna si

Izvor: B92, 30.Apr.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona se našalila sa kraljicom, fanovi joj poručili: "Nekulturna si"

U želji da bude što originalnija, pevačica Rijana objavila je niz fotomontaža britanske kraljice Elizabete. Na ovaj potez ona se odlučila povodom kraljičinog rođendana, a obožavaoci su joj poručili da je ovog puta- preterala.

Rijana je Elizabetinu glavu namontirala na svoje telo. Komentatori su je napali, odsečno tvrdeći da nema poštovanja prema ženi koja slavi 91. rođendan.
Evo zašto je severnokorejska aviokompanija proglašena najgorom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svetu

A sve je dodatno šokantno jer su fotografije koje je odabrala za montaže one na kojima je RiRi pozirala u seksi kombinacijama. Šta vi mislite o ovome? Da li vam se više dopada kraljica gde nosi zeleni komplet ili čupavi kaput u obliku srca? Niko više ne želi da sarađuje sa ovom glumicom, a pravi razlog je rastužio mnoge

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.