Ona peva na Paradi ponosa

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona peva na Paradi ponosa

Pevačica Marina Visković objavila je na Instagramu da će nastupiti na ovogodišnjoj Paradi ponosa, koja će biti održana u nedelju, 16. septembra u Beogradu.

- Dragi moji, želim da vas obavestim da sam sa zadovoljstvom prihvatila poziv organizatora Parade ponosa i da ću sutra u 19h nastupiti na Studentskom trgu. Neizmerno se radujem što ćemo se družiti i zajedno pokazati da ništa nije važnije od ljubavi i jednakosti među ljudima! Vidimo se! - napisala je pevačica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Dragi moji, želim da vas obavestim da sam sa zadovoljstvom prihvatila poziv organizatora Parade ponosa i da ću sutra u 19h nastupiti na Studentskom trgu. Neizmerno se radujem što ćemo se družiti i zajedno pokazati da ništa nije važnije od ljubavi i jednakosti medju ljudima! Vidimo se @belgrade_pride

Објава коју дели Marina Viskovic (@marina_viskovic_official) дана 15. Сеп 2018. у 7:25 PDT

Okupljanje učesnika na trgu Slavija počinje od 12.00, najavio je organizacioni odbor Parade ponosa. Obraćanje ovogodišnje Kume Prajda, novinarke Suzane Trninić, počinje oko 14 časova, a šetnja oko 14.30.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.