Ona je najlepša penzionerka u Srbiji: Imam 64, ali mislim da najbolje godine tek dolaze

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je najlepša penzionerka u Srbiji: "Imam 64, ali mislim da najbolje godine tek dolaze"

Upoznajte Anku Nedočin, najlepšu penzionerku u Srbiji koja u 64. godini i dalje uspeva da održava zdrav i društveni život.

Lenta, kruna i blicevi foto-aparata koji sevaju sa svih strana. Anka je svoje devojačke snove ostvarila u 64. godini.

“Presrećna sam, ali ja kažem... 64 godine imam, ali mislim da najbolje godine tek dolaze”, optimistično priča Anka za "Exploziv".

Zvanično je najlepša penzionerka i prva Mis senior Srbije. Ovu titulu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaslužila tek tako jer Anka svaki drugi dan odlazi u fitnes centar gde u skladu sa svojim godinama i mogućnostima bira vežbe koje će je održati u kondiciji.

“Žena treba da izgleda pristojno u neku ruku, uredna da bude, prirodnom lepotom da odiše, a tome doprinose i ovakve vežbe”

Anka kaže da je penzija često razlog da se mnoge žene učaure i prestanu da rade na sebi.

“Nažalost, žene umeju da se učaure, da ostanu u svojim kućama, da gledaju serije i sede mnogo pred televizorom, što je po meni velika greška”

Kako najlepša penzionerka u Srbiji održava vitalnost, ali i društveni život pogledajte u prilogu iz Exploziva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.