On je pravi virus koji stoji iza svega VIDEO

Izvor: B92, 25.Apr.2020, 17:53

"On je pravi virus koji stoji iza svega" VIDEO

Jedan od savetnika i stratega u kampanji Donalda Trampa 2016. godine Majkl Kaputo imenovan je na funkciju pri Ministarstvu zdravlja SAD.

Novoimenovani portparol Ministarstva zdravlja, prethodnih meseci je optuživao Džordža Soroša i porodicu Rotšild za pokušaj zloupotrebe, odnosno eksplotaciju pandemije koronavirusa u cilju promovisanja svojih aktivnosti, političkih i ekonomskih ciljeva, piše Sputnjik.

Kaputo je prethodnih meseci oštro napadao ove dve moćne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodice preko svog Tviter naloga. Međutim, pre stupanja na novu dužnost, Kaputo je obrisao više od 1.300 tvitova.

Medijska kuća Si-En-En je u arhivi interneta pronašla neke njegove objave na ovoj društvenoj mreži.

​Medijski strateg u jednom od tvitova, žestoko je odgovorio jednom analitičaru, koji je hvalio Džordža Soroša kako se angažovao u borbi protiv panedmije.

"Šališ se? Soroševa politička agenda zahteva pandemiju", napisao je Kaputo, nakon čega je usledio još jedan tvit u kome je objavio Soroševu fotografiju na kojoj je pisalo "Pravi virus koji stoji iza svega", dodajući mrtvačku lobanju i nadgrobni krst.

Za Davida Rotšilda (ekonomistu koj nema veze sa moćnom porodicom) je napisao da je urođeni elitista, čija porodica "žudi za kontrolom", navodeći da oni stalno iznose laže o predsedniku Trampu.

Ovaj ekonomista je poznat Trampov kritičar, koji za predsednika SAD tvrdi "da je spreman za ubistvo, samo da ostane na vlasti".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.