Izvor: Piplmetar.rs, 21.Mar.2024, 07:30

On je Melinin novi partner: Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti

Novi partner Meline Džinović je poznati biznismen
Otkad je Haris saopštio da je njegova supruga bila inicijator razvoda, svi se pitaju da li je to učinila zbog toga što već ima drugog muškarca i ko bi to mogao biti novi partner Meline Džinović ako ga uopšte ima.
A, ako je suditi po pisanju pojedinih medija, ispostavilo se da ima, te da je već pola godine u romansi sa dve godine starijim biznismenom.
Ata images

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"1.500 DINARA NA RAČUNU" Đina Džinović se oglasila u jeku razvoda roditelja Meline i Harisa - jasno je KAKO SE OSEĆA (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Mar.2024

Pevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja supruga Melina Džinović stavili su tačku na brak, o čemu se naširoko priča.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.