On ima najlepše oči u srpskoj vojsci (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On ima najlepše oči u srpskoj vojsci (FOTO)

Kadet Alešandre Fumba (27) juče je, nakon objave našeg članka o crnim kadetima na Vojnoj akademiji u Beogradu, izazvao burno reagovanje naših čitateljki, od kojih su mnoge želele da znaju ko je on. Kada pogledate fotografiju, jasno vam je da je drugačiji od ostalih angolskih vojnika zbog svojih prozirno plavih očiju.

Fumba inače dolazi sa severa Angole, gde svetle oči uz taman ten uopšte nisu retkost i najstariji je od sedmoro dece u porodici, a domaćinstva sa puno dece su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << već karakteristika cele Angole.

Zadovoljan je prilikom da završava Vojnu akademiju u Beogradu, ali je još ponosniji što je naučio da puca iz puške M-21.

Nema sumnje da će, nakon solidnog baratanja puškom, pobuditi još veće interesovanje među devojkama. Međutim, njegovi planovi za budućnost ne završavaju se ovde.

Foto: Marko Todorović

- Kad budem završio akademiju, planiram da živim u svojoj zemlji i obavezno mi je da se vratim u Angolu - rekao je Fumba na, ne baš tečnom, srpskom jeziku.

Foto: Marko Todorović

- Nemam baš drugi izbor, nažalost.

Foto: Marko Todorović

Za sada kaže, ima samo jednu devojku u Srbiji, što ne mora da znači da će tako i ostati...

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.