Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jan.2024, 09:31

„On će doći i ubiće me“: Otišla iz Bugarske u Nemačku da zaradi, pa je u supermarketu ubio bivši momak




Žena koju je bivši dečko ubio u supermarketu, predosećala da će umreti

Foto: Marc Schueler/imago stock&people/Profimedia, Privatna arhiva


Prava drama dogodila se u poznatom supermarketu u u Merfelden-Valdorfu u Nemačkoj, kada je muškarac sa više hitaca upucao svoju bivšu partnerku, a potom sebi presudio. U trenutku napada market je bio pun kupaca.
Ajsel >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << I. (38) se mesecima borila sa uhođenjem svog bivšeg partnera, sve dok on u ponedeljak u 19.15 nije ušao kroz zadnji ulaz prodavnice, pucao u nju, a zatim u sebe.
Njenog brata, novinari Bild-a pronašli su na mestu zločina kako plače.
„Ona mi je bila jedina sestra. Bila je tako zabavna, vesela i druželjubiva. Naporno je radila, učila je nemački dan i noć. Bila je prodovačica srcem i dušom i bila je vrlo popularna“, kazao je njen brat.
Ajsel, koja je poreklom iz Bugarske živi u Nemačkoj već 13 godina, a samo godinu dana radila je u supermarketu Aldi u kom je ubijena.
Ona i njen bivši partner, koji je takođe poreklom iz Bugarske, bili su u vezi pet meseci, ali su raskinuli tokom odmora u rodnoj zemlji.
U trenutku kada je njen bivši partner ušao u prodavnicu Ajsej je pakovala robu na policama. On joj je prišao, počeli su da razgovaraju. Psole nekoliko minuta izvukao je pištolj i ispalio hice u nju. U tom trenutku u prodavnici bile su i njene kolege i kupci.
Jedan metak pogodio je Ajsel u glavu.
„Uništio ju je. Ajsel je bila očajna, nije je ostavljao na miru. Jednom mi je rekla „otići ću na posao i nikad se neću vratiti kući“. On će doći i ubiti me. Čak mi je i pretio, optuživao me je da smo nas dve u vezi“, rekla je njena najbolja drugarica.
Prijatelji i rođaci ubijene navode da je ona nekoliko puta bila u policiji. Unajmila je i advokata i navodno je ubica imao zabranu prilaska.
Zbog napada u jednoj prodavnici 15. februara je bilo zakazano ročište između bivših partnera.
Ona ga je optužila za nanošenje teških telesnih povreda, ali čak ni to nije zaustavilo pomahnitalog Bugarina da je ubije dok je bila na poslu.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.