On Tour slavi rođendan u Ganu

Izvor: Danas, 16.Dec.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On Tour slavi rođendan u Ganu

On Tour vas poziva na rođendansku zabavu u Gan klubu u četvrtak, 17. decembra. Neke lepe stvari su još lepše kada se ponavljaju. A godišnji koncerti grupe On Tour su kao proslava mature samo sa više pevanja, suza, pića i smeha.

 On Tour svoj četvrti rođendan proslavlja uz novi singl, novi spot i vinil fenomenalnog albuma "Folkrock". Od grada do grada, od bara do bara, dosledni tradiciji folkroka, beogradski trio koji čine Ivana, Vladimir i Marko nastavlja svoje sentimentalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << putovanje kroz prostor, vreme i snove. Sada vas zovu da vam kroz pesme ispričaju šta su sve doživeli, gde su sve bili i koga su sve upoznali. Pre i posle koncerta muziku bira žuta ruža Teksasa i Mitrovice, Magdalena.

Beogradski bend On Tour nastao je spontano, kao rezultat bežanja iz škole, popodnevne kafe i kolača i ponoćnih projekcija spaghetti vesterna. Kao da im nije bilo dovoljno zabave, Ivana (Ika, Intruder), Vlada (Ventolin) i Marko (The Mothership Orchestra) su utrčali u još jednu avanturu i evo traju već toliko da polako prelaze iz legende u pravi punokrvni folk rock bend. Dogodišnje istraživanje sinemaskop pejsaža rok muzike u vinilnim rilnama i preživljavanje u devedesetim i dvehiljaditim donelo je u On Tour autohtono čitanje sa višeglasnim pevanjem, akustičnom pratnjom i slikama života sa margine.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.