Omladina NS traži odgovorne za propust na Medijani (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Sep.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina NS traži odgovorne za propust na Medijani (VIDEO)

Zbog toga što je zaštitna konstrukcija izgrađena iznad arheološkog lokaliteta Medijana oštetila zgradu muzeja iz 36. godine, omladina Nove Srbije traži odgovorne za ovaj propust. Kako kažu, tražili su od gradskog i republičkog Zavoda za zaštitu spomenikaka da im dostave dokumentaciju neophodnu za razrešenje ovog događaja.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Konstrukcija po odobrenom projektu?

Izvor: RTS, 29.Sep.2015, 16:06

Narodni muzej u Nišu zatražio je od Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture da utvrdi da li se izgradnja krovne konstrukcije u arheološkom parku Medijana sprovodi po projektu. Deo konstrukcije probio je krov zgrade Narodnog muzeja koja na tom lokalitetu štiti mozaike. U niškom Zavodu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.