Omladina NOVE dočekala Novu godinu po Malom kalendaru

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina NOVE dočekala Novu godinu po Malom kalendaru

Sedam dana letovanja na Slavijskom jezeru, 24 stana u Bugarskoj, stan u krivom tornju u "Beogradu na vodi", deonice Asomakuma, novogodišnja fantomka samo su neki od "poklona" kojima je Deda Mraz danas obradovao građane u novogodišnjim ukrasima okićenom Beogradu.

Naime, reč je o akciji Foruma mladih Nove stranke "Doček Nove godine po Malom kalendaru". Želeći da skrene pažnju na potpuni besmisao kićenja Beograda čak tri meseca pre novogodišnjih praznika, omladina NOVE >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je danas simbolično organizovala doček, uz novogodišnju jelku, Deda Mraza i "poklone".

"Prevarantska vlast Srpske napredne stranke uspela je da prevari ne samo bugarske turiste koji su u stotinama hiljada nagrnuli u srpsku prestonicu na novogodišnji doček, već i samog Deda Mraza. Nasamaren, i on je poranio da poklone razdeli već 16. oktobra, umesto 31. decembra", poručio je ironično Marko Živković, u ulozi Deda Mraza, u ime Foruma mladih Nove stranke.

Pokloni su, takođe, bili simbolični - na ceduljama ispisani simboli štetočinskog režima koji razara Beograd, ali i celu Srbiju: karta za otvaranje Narodnog muzeja 2068. godine, maketa jarbola, muzički CD The Best of Ivica Dačić, Vesićev Red Bull - za brži, jači, bolji prelet, novac za stan (sponsored by Tetka iz Kanade).

Na kraju, ispraćeni velikim interesovanjem i podrškom građana, aktivisti NOVE su u svečarskom raspoloženju građanima poklonili još nešto - obećanje da je ovo poslednji put da se Nova godina dočekuje u okupiranom Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.