Izvor: Beta, 30.Nov.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina DS traži od rukovodstva razjašnjenje odluke o njihovom raspuštanju

 Omladina Demokratske stranke (DS) došla je večeras u centralu DS-a u Beogradu zahtevajući razjašnjenje njihovog raspuštanja.Poslanik DS Balša Božović rekao je agenciji Beta da Demokratska omladina očekuje da im se rukovodstvo stranke obrati i da im pojasne odluku.Izvršni odbor Demokratske stranke doneo je ranije danas odluku o raspuštanju Gradskog odbora Beograd i Demokratske omladine."Razočaran sam zato što nakon sedam i po godina kako se tučemo sa Aleksandrom Vučićem i borimo da se demokratija vrati u institucije Srbije i da počnu da rade svoj posao doživeli smo to da demokratije nema Demokratskoj stranci", izjavio je Božović.On je kazao da je bez obrazloženja raspušena Demokratska omladina i najveći odbor, DS beogradski odbor, jer, kako je naveo, nisu po volji nekim u centrima moći takozvane opozicije."Jednostavno razočaran sam i duboko ogorčen načinom na koji je sve ovo uradjeno i mislim da će posledice ovakvog razaranja DS tek osetiti Srbija i gradjani Srbije", rekao je Božović.On je ocenio da je time učinjena velika usluga Aleksandru Vučiću."Meni nije jasno zašto je ovo ovako uradjeno. Šokiran sam jer ovo je uradjeno samo zato što neko ima suprotno mišljenje od predsednika stranke i Saveza za Srbiju koji govori predsedniku DS, šta treba da radi unutar stranke. Vrlo ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladina DS traži od rukovodstva razjašnjenje odluke o njihovom raspuštanju

Izvor: Danas, 30.Nov.2019

Omladina Demokratske stranke (DS) došla je večeras u centralu DS-a u Beogradu zahtevajući razjašnjenje njihovog raspuštanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.