Omiljeni srpski kralj dobio sajt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omiljeni srpski kralj dobio sajt

Filmski spektakl "Kralj Petar Prvi" od danas ima svoj sajt - kraljpetarprvi.rs. Na ovoj adresi, i to na ćirilici, možete da pronađete sve informacije o filmu, glumcima, sinopsisu, da pogledate sjajnu galeriju, tizer filma, kao i da vidite tačne datume projekcija u Beogradu, Srbiji i regionu.

Posebna sekcija "Rekli su o našem junaštvu", koju čine značajniji citati iz važnog istorijskog perioda srpskog naroda, obnoviće i dopuniti znanje o bitkama i pobedama srpske vojske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Prvom svetskom ratu, njenim vojskovođama i borcima.

Sajt kraljpetarprvi.rs je moderno dizajniran, na šta odmah upućuje njegova naslovna strana sa interaktivno postavljenim plakatom.

Premijera filma Kralj Petar Prvi održaće se 5. decembra u Beogradu, u Sava centru, Kombank dvorani i Cineplexx Ušću, a nakon toga slede prikazivanja u bioskopima širom Srbije. U godini proslave stogodišnjice pobede saveznika u Prvom svetskom ratu ovaj filmski spektakl vratiće u sećanje lik omiljenog srpskog kralja i sve pobede u kojima je predvodio herojsku srpsku vojsku.

Reditelj Petar Ristovski je sa vrhunskom glumačkom ekipom, u kojoj su, osim Lazara Ristovskog u ulozi kralja Petra, i Radovan Vujović, Milan Kolak, Aleksandar Vučković, Svetozar Cvetković, Marko Baćović, Danica Ristovski, Ivan Vujić, napravio filmsko-istorijski spektakl kakvu domaća publika odavno očekuje i zaslužuje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Film o kralju Petru I Lazara Ristovskog dobio svoj sajt

Izvor: Radio 021, 06.Nov.2018

Film "Kralj Petar Prvi" Lazara Ristovskog od danas ima svoj sajt - kraljpetarprvi.rs...Kako javlja RTV, na ovoj adresi, i to na ćirilici, mogu se pronaći informacije o filmu, glumcima, sinopsisu, galerija, tizer filma i datume projekcija u Srbiji i regionu...Posebna sekcija "Rekli su o našem junaštvu",...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.