Izvor: Mondo, 17.Maj.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows XP 2018 Edition (VIDEO)

Šta bi bilo, kad bi bilo - kad bi Windows XP dobio verziju za aktuelnu sezonu. Pogledajte ovaj izuzetan koncept video upravo tako nečeg.

Ko bi rekao da Windows XP može da izgleda tako dobro, zar ne?! Baš tako izgleda ovaj nerealizovani koncept video, koji je delo dizajnera Kamera Kana Avdana, u kojem su spojeni 17 godina star Windows XP i moderan Windows 10.

Ispravljena greška nakon 33 godine!

Microsoft-ov >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<Fluent design“ našao je mesto u ovom videu, mada je restilizacija uzela maha, što ćete jasno videti na menijima i bojama Windows XP 2018 Edition.

Ovaj operativni sistem nikad neće biti objavljen, ali nas niko ne sprečava da maštamo, pa evo, pogledajte kako je to učinio Avdans na BetaNews sajtu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Avdan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.