Ombudsman odbio zaštitu policije

Izvor: Press, 04.Feb.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ombudsman odbio zaštitu policije

Ombudsman Saša Janković odbio je krajem prošle nedelje policijsko obezbeđenje koje mu je dodeljeno odlukom ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, navodi NIN.
Janković je u izjavi za taj nedeljnik rekao da najveći rizik po njegovu ili bilo čiju bezbednost proističe iz tvrdnji da učestvuje u orkestriranoj kampanji protiv interesa Srbije što, kako kaže, između ostalih iznosi upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ministar koji mu šalje obezbeđenje.

"Doduše, on kaže da je to samo njegovo privatno mišljenje ''kao građanina'' i da je njegova sloboda izražavanja da se javno pita o mojim motivima", kaže Janković.

Ombudsman ističe i da bi Stefanović "morao znati da je on u javnosti uvek ministar i da bi privatne stavove o stvari o kojoj se vodi službeni postupak morao da zadrži za sebe".

"Kao što i ja zadržavam za sebe moje pretpostavke o tome zbog čega, samo u ovom slučaju, ne veruje nikom od ljudi kojima rukovodi u MUP-u, već samo Vojsci", rekao je Janković za NIN.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Janković odbio zaštitu policije

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2015

Ombudsman Saša Janković odbio je krajem prošle nedelje policijsko obezbeđenje koje mu je dodeljeno odlukom ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića...Janković je u izjavi za NIN rekao da najveći rizik po njegovu ili bilo čiju bezbednost proističe iz tvrdnji da učestvuje u orkestriranoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ombudsman odbio zaštitu policije

Izvor: Beta, 04.Feb.2015

BEOGRAD, 4. februara 2015. (Beta) - Ombudsman Saša Janković izjavio je da je odbio policijsko obezbedjenje koje mu je dodeljeno prošle nedelje odlukom ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića..."Najveći rizik po moju ili bilo čiju bezbednost proističe iz tvrdnji da učestvujem u orkestriranoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.