Olujno nevreme u Srbiji, haos u Novom Sadu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Sep.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujno nevreme u Srbiji, haos u Novom Sadu (VIDEO)

Nevreme koje je najavljeno stiglo je u Srbiju već u popodnevnim satima. Jaka kiša i grad u Vojvodini. Jak pljusak i u Beogradu.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Jako nevreme praćeno gradom zahvatilo je danas oko 18 časova područje Novog Sada.

Vetar je lomio grane drveća i nosio zaštitne ograde sa gradilišta, a zbog obilnih padavina pojedine ulice su bile neprohodne zbog visoke vode.

Za sada nije poznato da li je nevreme koje je trajalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oko sat vremena napravilo ozbiljnije štete.

Pljusak i grad su bili toliko jaki da su vozači koji su putovali od Beograda ka Novom Sadu u jednom trenutku morali da stanu u zaustavnu traku na auto-putu.

Snažno nevreme zahvatilo je i Zrenjanin, a pojedini delovi grada ostali su bez struje.

 Nevreme je zahvatilo i autoput Beograd - Novi Sad, kao i put Šabac-Ruma-Novi Sad, piše "Alo.

Vozači koji su se u tom trenutku našli na ovim puitevima apeluju na druge učesnike u sasobraćaju da iste izbegavaju dok se vreme ne smiri, napominjući da je situacija veoma loša.

Pljusak je "ohladio" i Beograd.

Foto: MONDO

RHMZ upozorava da bi tokom večeri i u toku noći u zapadnim, centralnim i severnim krajevima moglo biti vremenskih nepogoda, uz obilnije padavine, grad, jak i olujni vetar, a lokalno se očekuje i preko 40 mm kiše za 12 sati.

RHMZ upozorava: Stiže jako nevreme

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.