Oluja na Krfu, spašeno 10 turista nasukanih na plaži

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 22:54

Oluja na Krfu, spašeno 10 turista nasukanih na plaži

Vremenske neprilike praćene olujom i severnim vetrovima pogodile su ostrvo Krf danas oko 15.30 časova.

Vatrogasna služba i obalska straža su mobilisani nakon što se grupa od 10 turista, nasukala na plaži Porto Timoni usred oluje, preneo je grčki list "Katimerini".

Turiste je spasio privatni čamac, koji je uspeo da dođe do njih i oni su prebačeni na plažu Agios Georgios Pagon. Ranije danas meštani su telefonom upozoreni na jako nevreme u narednih nekoliko sati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na njihovom području, a poruka je upućena stanovnicima Jonija, Etoloakarnanije i Epira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STRAVIČNA OLUJA POGODILA OMILJENO LETOVALIŠTE SRBA! Sprovedena HITNA evakuacija, turisti nasukani na plaži

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023

Drama na moru..Vremenske neprilike praćene olujom i severnim vetrovima pogodile su ostrvo Krf danas oko 15.30 časova. Vatrogasna služba i obalska straža su mobilisani nakon što se grupa od 10 turista, nasukala na plaži Porto Timoni usred oluje, preneo je grčki list "Katimerini"...Turiste je spasio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.