Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jul.2023, 02:30

Olja Lević i MC Stojan U VEZI: Pevač osvojio lepu glumicu!

Ivana Bradanji
|

utorak 04. juli 2023. 23:59h


Marko Stojković, muzičar poznatiji kao MC Stojan osvojio je glumicu Olju Lević, koja otkako se pojavila na javnoj sceni krije ljubavni život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << MC Stojan i Olja Lević (Foto: Ringier/Đorđe Kojadinović/Andrej Kranjc) • Đorđe Kojadinović, Andrej Kranjc / Ringier


Naime, Olja je isticala da joj je posao na prvom mestu i da nema vremena za emotivni život, ali je sada ipak uplovila u emotivnu vezu.
Kako navodi Kuri, Marko i Olja već neko vreme uživaju u romansi.
– Njih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje – kaže prijatelj Levićeve i dodaje da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan.
Olja je nedavno za medije priznala da je došlo vreme za ljubav.
– Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima. Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to – rekla je Olja.
MC Stojan je pre nje bio u vezi sa izvesnom Tatjanom, a kako ona izgleda pogledajte u odvojenom tekstu: POKAZAO NOVU DEVOJKU! MC Stojan ZAPALIO mreže SNIMKOM, atraktivna BRINETA IZAZVALA BURU reakcija: „Opa, OŽENIO SI SE!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.