Olivija Vajld ima novog dečka

Izvor: Blic, 21.Sep.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivija Vajld ima novog dečka

Olivija Vajld ponovo ljubi. Glumica koju su nakon razvoda od Taa Ruspolija povezivali sa nekoliko slavnih muškaraca, uključujući i Bredlija Kupera i Džastina Timberlejka, priznala je da se viđa sa nekim, ali identitet muškarca koji joj je ovog puta osvojio srce nije želela da otkrije.

Navela je i kako je njen novi dragi redovno iznenađuje odabirom neobičnih lokacija za njihova druženja. 27-godišnja glumica Olivija Vajld i njen bivši suprug Tao Ruspoli su nakon kraha >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << braka ostali u dobrim odnosima i često se mogu videti u zajedničkom prijateljskom druženju.

Lepotica koja se sa svega 18 godina udala za italijanskog princa i reditelja, sa kojim je bila u braku osam godina, uskoro će i službeno biti razvedena, a u

nedavnom intervjuu je kazala kako je dvadesete godine provela uz čoveka koji ju je istinski voleo i koji je brinuo za nju: "Jedini razlog našeg razvoda je taj što je naša veza izgubila onu lepotu i one boemske užitke koji su nas i spojili".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.