Olivija Vajld: Proganjala sam svog verenika

Izvor: Blic, 18.Sep.2013, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivija Vajld: Proganjala sam svog verenika

Glumica Olivija Vajld je kazala kako je bukvalno proganjala svog sadašnjeg verenika, glumca Džejsona Sudekisa, ne bi li na kraju ipak uspšela da osvoji njegovo srce.

"Upoznali smo se na jednoj žurci i bio je veoma šarmantan. Pored toga, bio je odličan plesač, a ja obožavam dobre plesače. Međutim na kraju noći, on uopšte nije uzeo moj broj", kazala je Olivija.

"Tokom sledećih šest meseci, dala sam sve od sebe da što češće nalećemo jedno na drugo. Jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << večeri moj najbolji prijatelj se iznervirao, napisao moj broj i dao ga Džejsonu rekavši mu "Ovo je Olivijin broj, iskoristi ga", i tako je počelo".

Glumica se osvrnula i na glasine koje su nedavno isplivale u javnost, a koje se odnose na seksualni život Džejsona i nje.

Naime, mediji su kazali da njih dvoje vode ljubav kao "Kenijski maratonci", i da joj smeta ta izmišljena vest, te je zbog toga tražila savet Dženifer Aniston, koja ima dosta iskustva u preživljavanju raznih glasina.

"Objasnila sam joj situaciju i tražila joj savet kako da se izborim sa ovakvim glasinama. Ona mi je napisala najmudrije pismo koje sam ikada pročitala, u kome mi je opisala njeno putovanje, te mi je na kraju dala i odlične savete kako da se izborim sa glasinama".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olivija Vajld: Proganjala sam svog verenika

Izvor: Dzungla.org, 18.Sep.2013

Glumica Olivija Vajld je kazala kako je bukvalno proganjala svog sadašnjeg verenika, glumca Džejsona Sudekisa, ne bi li na kraju ipak uspšela da osvoji njegovo srce.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.