Izvor: Piplmetar.rs, 23.Feb.2024, 00:30

Olivera Balašević se skinula u kupaći i pokazala telo na kome joj zavide i devojke: Niko joj ne veruje da ima ovoliko godina

Olivera Balašević u kupaćem izgleda savršeno
Olivera Balašević, supruga slavnog kantautora Đorđa Balaševića, oduvek je plenila posebnom lepotom. Njeno prelepo lice nije moglo ostati neprimećeno gde god bi se pojavila, dok je savršeno izvajanu figuru uvek krila iza elegantnih haljina. Zbog toga su svi ostali iznenađeni kada su se na Instagramu pojavile fotografije na kojima možemo da vidimo kako izgleda Olivera Balašević u kupaćem kostimu.
I >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ono što su svi mogli da konstatuju je da je za Đoletovu suprugu vreme stalo. Iako će uskoro da napuni 65 godina Oliveri na izgledu mogu da pozavide i devojke. Poznato je da je gospođa Balašević nekada bila veoma uspešna gimnastičarka, a očigledno je da je u jednako dobroj formi kao i dok se aktivno bavila sportom.
Pročitajte Obmana za obmanom, iz ove perspektive sve je laž – Otkriveno ko su zapravo Aca Ilić i Biljana Jevtić Malo je poznato da je Balaševićeva supruga bila i profesorka fizičkog, a njeni učenici rado je se sećaju i tvrde da je, pored toga što je bila vrhunski stručnjak u svom poslu, bila i najlepša među koleginicama.
Oliverini nekadašnji učenici naročito su joj zahvalni jer zahvaljujući njoj i danas imaju zdrave zube. Naime, dok se bavila radom u prosveti, Đoletova supruga je od đaka zahtevala potvrdu od stomatologa kako bi im dala prolaznu ocenu.
Pročitajte Isplivala istina o Oliveri, ovo se dugo krilo nakon Đoletove smrti – Nije onakva kakvom se predstavlja  – Bilo je, naravno, i negativnih komentara, ali oni su uglavnom dolazili od krezubih, što je i predvidivo. Famozna potvrda bila je dovoljna za prelaznu ocenu, dok su za peticu morali da znaju i malo bontona, poneki plesni korak, ponajmanje da đipaju preko kozlića. Moji đaci su imali najzdraviji poljubac u gradu. I to je veličina pedagogije, ocena koju profesori dobiju od svojih đaka mnogo godina posle mature. Položila sam, šta da vam kažem – objasnila je Olja jednom prilikom za Hello!.
AUTOR: SVET
FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.