Oliver Ivanović dobija ulicu u Severnoj Mitrovici

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović dobija ulicu u Severnoj Mitrovici

Inicijativu je podnela odbornička grupa Srpska lista

Jedna ulica u severnoj Kosovskoj Mitrovici poneće ime po tragično nastradalom lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću. Takva odluka doneta je danas na sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica, potvrđeno je u skupštini opštine.

Pročitajte i:

Kako je odlučeno, Nemanjina ulica u ovom gradu biće preimenovana u ulicu Olivera Ivanovića, u kojoj se inače nalazi zgrada opštine koja je u izgradnji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
, čiji je predlog bio i da se Kolašinska ulica preimenuje u ulicu Mitrovačkih žrtava, u čast svih nevino stradalih Mitrovčana u odbrani grada.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ove godine ispred prostorija u kojima je smeštena njegova stranka, a počinioci niti nalogodavci ubistva do danas nisu poznati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.