Olimpik srušio Borac

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpik srušio Borac

Fudbaleri Borca doživjeli su prvi poraz u proljećnom dijelu sezone pošto je danas u meču 20. kola BHT Premijer lige BiH na Gradskom stadionu u Banjaluci sa 1:0 slavio Olimpik.

Gosti su do vođstva došli u 53. minutu preko Milivoja Lazića, koji je iskoristio ubačenu loptu sa strane i glavom je poslao u lijevi ugao gola golmana Borca Asmira Avdukića.

Nezadovoljni ostvarenim u 20. kolu su sigurno i u Željezničaru, koji je s Radnikom na "Grbavici" odigrao 1:1. Ognjen Đelmić >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je u 22. minutu obradovao domaće navijače, ali je slavlje potrajalo samo 15 minuta, kada je Vasić donio bod, koji bi Radniku na kraju prvenstva mogao da znači opstanak u društvu najjačih.

Do važnog boda stigla je i Drina, odigravši sa favorizovanim Sarajevom 0:0. Ekipi Mehe Kodre ovog proljeća ne ide baš sve po planu, a to su iskoristili Zvorničani, kojima, poput Radniku, ovaj bod može značiti spas od nižeg ranga.

Razočarali su i fudbaleri Širokog Brijega, koji su u Gradačcu odigrali meč bez golova, a loš dan pomenutog trija iskoristio je Zrinjski. Mostarci su gostovali u Vitezu i bio im je dovoljan samo jedan gol da se kući vrate sa tri boda, koja su ih gurnula naprijed, i sada su trećeplasirani na tabeli.

"Fenjeraš", Mladost iz Velike Obarske, dočekao je Travnik i sa 2:1 produžio nadu da bi u narednih 10 kola prije kraja fudbalske sezone 2014/15. u BiH mogli zadržati premijerligaški status.

Čelik je gostovao u Mostaru kod Veleža i od prvog minuta je bio opasan, ali je izostala završnica. "Rođeni" su čekali svoju priliku i iskoristili je preko Anesa Haurdića. Sloboda nije Slaviji dala ni gram šanse pa je slavila sa visokih 4:0.

Rezultati:

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.