Olimpijakos želi Teodosića i Slukasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos želi Teodosića i Slukasa

Bez obzira na sve muke koje su ga zadesile ove sezone, Olimpijakos sprema velike planove za narednu, za šta im je neophodan kvalitetan igrački kadar. Prema pisanju grčkih medija, pojačavanje će krenuti od bekovske linije u koju Pirejci žele da vrate Miloša Teodosića i Kostasa Slukasa.

Posle Teodosićevog raskida sa LA Klipersima krenuo je veliki "lov" evropskih giganata na srpskog reprezentativca. Nije tajna da je bolonjski Virtus stavio na sto ponudu tešku tri miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neto za dve godine, a još se čeka konkretan potez evropskog šampiona CSKA, tako da će Pirejci imati ozbiljne rivale.

Na drugoj strani, Slukasu ističe ugovor sa Fenerbahčeom, pa je i za njegove usluge zainteresovano nekoliko velikana, pre svega španskih. Ipak, Grci se nadaju, kao u slučaju Teodosića, da će i on "prelomiti" da se vrati u Pirej.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.